Wenen Bezienswaardigheden met Viennapass

Paleis Schönbrunn

Wenen met korting, gebruik de Viennapaa

Bezoek het prachtige Paleis Schönbrunn, geniet van de schoonheid en de voormalige thuishaven van de Habsburgers. Met deze tour kun je een groot deel van de prachtige kamers in het beroemdste Paleis van Wenen bekijken. Met de Viennapass is de toegang tot Schloss Schonbrunn inbegrepen. Je kunt bij de ingang als extra een audioguide boeken. Met de Viennapass sla je de wachtrij voor de kassa over. Volg de borden met het Viennpass symbool bij de ingang en de instructies in de handige gids die je bij je Viennapass krijgt.

Museum Belvedere

Een bezoek aan Wenen is niet compleet zonder een bezoek aan het Belvedere. Het museum en het paleis zijn beiden het bezoeken zeker waard. Al is het maar om de collectie kunstwerken te bekijken van de Beroemde kunstenaar Gustav Klimt. Zoals de beroemde kus. Met de Viennapass is de entree voor beide musea gratis. Hou er wel rekening mee dat het Oberste Belvedere tot de populairste musea van Europa hoort en in het hoogseizoen erg druk is. We raden je aan om een bezoek aan het Belvedere dan ook zo vroeg mogelijk op de dag te plannen.Meer informatie

Ontdek Wenen op de fiets

vanaf € 29,00 /per persoon

 

Ontdek Wenen op de fiets, onder leiding van een ervaren gids fiets je langs de leukste bezienswaardigheden van de stad Wenen.


Ga je mee?

Museum Quartier Wenen

vanaf € 19,00 /per persoon

 

Met meer dan 60.000 vierkante meter is het Museum kwartier in Wenen één van de grootste cultuurcomplexen van de Wereld. Bezoek het MUMOK, of één van de andere musea.


Kaartje bestellen

Bekijk Wenen vanuit het Reuzenrad

vanaf € 4,00 /per persoon

 

Bezoek het beroemdste reuzenrad ter wereld, Wenen was één van de eerste steden met een reuzenrad, geniet van het prachtige panorama van de stad.


Reuzenrad Wenen bezoeken